automobili
Foto: Alo/Shutterstock

Iako je tržište polovnih automobila često podložno promenama, postoji određeni segment vozila koji održava svoju popularnost među kupcima, čak i u vremenima kada se cene mogu kretati. Prosečan kupac polovnog vozila u Srbiji i dalje, u više od 50 odsto slučajeva, traži dizelaše sa Euro 3 ili Euro 4 ekološkom normom, uz budžet od 4.000 do 8.000 evra.

U Srbiji, automobili sa cenom do 5.000 evra predstavljaju pristupačnu opciju za mnoge kupce. I dok se može očekivati da će cene polovnih automobila opadati tokom vremena, postoji nekoliko modela koji su i dalje izuzetno traženi.

Fiat Punto

Jedan od takvih modela je Fiat Punto. Ovaj kompaktni automobil privlači kupce zbog svoje ekonomske potrošnje goriva, solidnog dizajna i pristupačnih cena delova. Iako su starije verzije Fiata Punta već dostigle značajnu starost, njihova pouzdanost i relativno niske cene održavanja čine ih popularnim izborom među srpskim kupcima.

Volkswagen Golf

Još jedan model koji zadržava svoju privlačnost je Volkswagen Golf. Ovaj kompaktni automobil poznat je po svojoj izdržljivosti, kvalitetnoj izradi i sportskom dizajnu. Iako su noviji modeli Golf-a van budžeta mnogih kupaca, starije generacije ovog automobila mogu se naći po pristupačnim cenama na tržištu polovnih vozila.

Renault Clio

Reno Clio je još jedan popularan izbor među srpskim kupcima. Ovaj mali gradski automobil nudi ekonomičnu vožnju, prilagodljiv enterijer i solidne performanse. Sa cenama koje se kreću u rasponu do 5.000 evra, polovni modeli Reno Clioa predstavljaju privlačnu opciju za kupce koji traže pouzdan i ekonomičan automobil za svakodnevnu upotrebu.

Nissan Micra

Nissan Micra je takođe među traženim modelima u ovoj cenovnoj kategoriji. Ovaj mali gradski automobil nudi kompaktnu veličinu, ekonomičnu potrošnju goriva i pristupačne cene održavanja. Sa solidnom reputacijom za pouzdanost, Nissan Micra je popularan izbor među kupcima koji traže jednostavan i praktičan automobil za gradsku vožnju.

Dakle, iako se može očekivati pad cena polovnih automobila u narednom periodu, modeli poput Fiata Punta, Volkswagen Golfa, Renault Clioa i Nissan Micre ostaju među najtraženijim opcijama među srpskim kupcima. Njihova kombinacija pristupačne cene, pouzdanosti i ekonomičnosti čini ih privlačnim izborom za one koji traže polovni automobil koji zadovoljava njihove potrebe i budžet.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading