automobili
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U svetu automobila, Srbija nije izuzetak kada je u pitanju interesovanje za određene marke i modele. Kroz analizu tržišta, otkrivamo pet najtraženijih automobila u Srbiji, uz osvrt na njihove karakteristike i trenutne cene.

Škoda Octavia 

Ovaj popularni model Škode je jedan od najtraženijih automobila u Srbiji. Odlikuje se prostranim enterijerom, efikasnim motorima i modernim tehnološkim karakteristikama. Cene za nove modele Octavie se kreću od oko 20.000 do 30.000 evra, u zavisnosti od specifikacija i dodatne opreme.

Volkswagen Golf

Golf je već decenijama sinonim za kvalitet, pouzdanost i sportski duh. U Srbiji, ovaj model je i dalje veoma tražen, posebno među ljubiteljima kompaktnih automobila. Cena za nove Golf modele varira u rasponu od 22.000 do 35.000 evra, zavisno od izabrane verzije i dodatne opreme.

Opel Astra

Astra je još jedan popularan izbor među vozačima u Srbiji. Poznata po svojoj udobnosti, praktičnosti i efikasnosti, Opel Astra nudi širok spektar modela koji odgovaraju različitim potrebama i budžetima. Cene za nove modele Astre se kreću od oko 18.000 do 30.000 evra.

Renault Clio

Kompaktni i ekonomični Renault Clio je takođe među pet najtraženijih automobila u Srbiji. Ovaj model je popularan zbog svoje agilnosti, ekonomičnosti u potrošnji goriva i modernog dizajna. Cena za nove modele Renault Clioa kreće se od oko 15.000 do 25.000 evra.

Dacia Duster

Dacia Duster je jedan od lidera u segmentu kompaktnih SUV automobila. Cenovno pristupačan, ali snažan i pouzdan, Duster privlači mnoge vozače u potrazi za svestranim vozilom. Cene za nove modele Dacie Duster kreću se od oko 14.000 do 25.000 evra.

Ovi automobili predstavljaju samo deo bogate ponude na tržištu automobila u Srbiji, ali su definitivno među najtraženijima zbog svojih karakteristika, pouzdanosti i pristupačnih cena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading