svekrva
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Pre nekoliko dana, žena je napisala kako su je roditelji hitno pozvali kući dok je bila u poseti prijateljici, insistirajući da je sve u redu, ali je ona potajno strahovala od razgovora. Pomislila je da će je izbaciti iz kuće, ali situacija je bila potpuno drugačija.

"Došla sam hitno kući i oni su seli i rekli mi da će ono što će mi reći verovatno biti zbunjujuće i veoma emotivno. A onda mi je mama rekla: 'Tvoj tata nije tvoj biološki otac'", napisala je na Redditu.

Isprva je mislila da je to šala, ali su roditelji bili ozbiljni.

Njena majka joj je objasnila da je želela da joj to kaže godinama, ali nikada nije našla pravi trenutak. Htela je da joj kaže kada je bila tinejdžerka, ali zbog maltretiranja u školi, odustala je jer je devojka već prolazila kroz teške trenutke.

priznanje na reditu

www.reddit.com/confessions

 

Majka je pokušavala svake godine, ali nije mogla da se natera da to uradi.

Iako nije mrzela majku zbog toga što je izbegavala razgovor, priznala je da ju je uznemirilo što je istinu saznala tek sada. Ipak, nema interesa da upozna svog biološkog oca.

Rekla je da je uvek smatrala svog očuha pravim ocem, jer ju je usvojio kada je imala godinu dana. Ne želi da upozna nekoga ko je napustio njenu majku i nju.

Komentari na objavu su bili podržavajući.

Jedna osoba je napisala: "Zvuči kao da imate zdravu reakciju na ovu vest. Pažljivo pazite na svoje emocije, ako vaša reakcija prestane da bude zdrava, zapamtite da postoji psihoterapija i da to nije loše".

Drugi su se složili: "On je tvoj tata u svakom pogledu".

Još jedan korisnik je podelio svoje iskustvo: "Ista stvar mi se desila kada sam imao 23 godine, samo što sam slučajno saznao dok sam pregledavao mamine foto albume. Znam da može izgledati kao da je sve što ste znali pogrešno, ali obećavam da ćete se ponovo osećati normalno."

Priča je primer kako istine otkrivene kasno u životu mogu izazvati različite emocije, ali uz podršku i razumevanje, mogu se prihvatiti na zdrav način.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading