beba dobila prezime
Foto: Printscreen/instagram.com/emotivnikanal

Na snimku koji se proširio društvenim mrežama, poćerka pita svog očuha da pogodi kako se preziva njena ćerka. Njegova reakcija na odgovor "Bojd" bila je veoma emotivna, jer je saznao da njegova unuka nosi njegovo prezime.

Ovaj gest poćerke, koja je odlučila da njena ćerka nosi prezime njenog očuha, izazvala je lavinu pozitivnih komentara na Instagramu.

Mnogi su istakli da je pravi otac onaj ko te odgaja, bez obzira na biološku povezanost.

Komentari poput "Prelepo i preemotivno", "Bravo! Divno! Toliko emocije u tako malo sekundi" i "Svaka čast kako ju je odgajio. A njemu poštovanje. I ona zaslužuje poštovanje, nagradila ga je time da unuka nosi njegovo prezime" pokazuju koliko su ljudi bili dirnuti ovim gestom.

Ovaj čin je viđen kao priznanje muškarcu koji je pružio ljubav i brigu svojoj poćerki, iako nije bio njen biološki otac.

Mnogi su istakli da ga zbog toga treba zvati ocem, a ne očuhom, kako bi se izbegao negativan prizvuk koji ta reč često nosi.

Na kraju, ova priča je primer da ljubav i posvećenost mogu prevazići biološke veze, ističući suštinu porodičnih odnosa.

Komentari takođe sugerišu da bi odluka o prezimenu mogla značiti da biološki otac devojčice nije prisutan ili ne brine o njoj, ali detalji o tome nisu navedeni.

U svakom slučaju, priča je podsetnik na važnost ljubavi i podrške u porodici, bez obzira na biološke veze.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading