prevara
Foto: Printscreen/youtube.com/informer

Na Reditu je podelila svoju frustraciju, objašnjavajući da su ona i suprug u braku već nekoliko godina, ali da on nikada ne objavljuje ništa o njihovom odnosu, iako je aktivan na društvenim mrežama.

Supruga je napisala da je nedavno primetila da suprug objavljuje sadržaj o svojoj vojničkoj prošlosti, automobilu i mestima koje je posećivao, ali nikada ne spominje da je oženjen.

U pokušaju da ga iznervira i da ga natera da primeti njen osećaj povređenosti, promenila je svoj status na Fejsbuku u "singl".

Međutim, umesto da primeti promenu i da reaguje, suprug je odbio da lajkuje njene postove nakon toga.

prevara

 

 

Nakon što je izrazila svoje osećaje, promenila je status na Fejsbuku nazad u "udata", ali suprug je i dalje odbijao da prizna njihov brak na društvenim mrežama. Kako je napisala, to je dovelo do napetosti u njihovom odnosu.

Dodatno, supruga je otkrila da je prilikom provere suprugovog telefona uočila da je bio u kontaktu sa svojom bivšom devojkom iz srednje škole, koja je nekada bila njen dobar prijatelj i koja je njih dvoje upoznala.

Pored toga, saznala je da su njih dvoje razgovarali o svojoj prošlosti i planirali susrete kad god bi suprug bio u gradu.

Ova situacija je izazvala veliku zabrinutost i sumnje kod supruge, koja je odlučila da potraži savet i mišljenje drugih ljudi na Reditu.

Nakon što je njen post postao viralan, mnogi su izneli svoje mišljenje, navodeći da je ponašanje supruga "crvena zastava" i sugerirajući da je on možda vara ili pokušava da vara.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading