doktor
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kao lekarka koja radi 60 sati nedeljno, želela je da se oseća bolje i da smanji stres koji je negativno uticao na nju.

Iako su njeni zdravstveni rezultati bili u redu, ona se nije osećala dobro – gubila je kosu, dobijala na težini i imala je probleme sa spavanjem.

Džudi je sprovela proces u četiri koraka koji joj je pomogao da postigne željenu figuru, poboljša fizičko i mentalno zdravlje, kao i san i izgled.

Prvi korak bio je prihvatanje činjenice da promene neće doći preko noći i da će proces trajati najmanje godinu dana.

DOKTORKA USPELA DA SMRŠA ČAK 45 KILOGRAMA Nisu ni teretana, ni dijeta, tajna je u ovome!

Foto: Shutterstock

 

Jedna od najvažnijih promena bila je suočavanje sa stresom. Džudi je shvatila da brojne obaveze i stres negativno utiču na njeno zdravlje.

Kada je počela da se bavi jogom i da se trudi da ostane mirna, kilogrami su počeli da nestaju. Uvela je male promene u svoj život, poput toga da svako jutro započne smireno i da prvo brine o sebi.

Džudi je istakla važnost holističkog pristupa zdravlju. Ljudi često traže brza rešenja poput lekova ili čajeva, ali ona veruje da je ključ u svakodnevnim, svesnim odlukama koje utiču na zdravlje.

Osećaj svrhe i svest o tome da sve što radimo ima direktan uticaj na nas, pomogli su joj da usvoji zdrave navike. Naglasila je da zdravlje i težina nisu opcije već obaveze, poput pranja zuba ili kupanja.

Tek kada zdrave navike postanu neizostavni deo svakodnevnog života, vide se značajne promene.

Džudi je zaključila da je važno naći vreme za sebe, ručak, odmor, disanje i opuštanje, bez obzira na to koliko smo zauzeti.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading