instruktorka fitnesa sa invaliditetom
Foto: Printscreen/tiktok.com/welnessbynorah

Ona je instruktorka pilatesa, specijalizovana za modifikovane vežbe za osobe sa invaliditetom, i snažan zagovornik manjinskih zajednica.

Njena priča nije samo priča o invaliditetu, već o hrabrosti i istrajnosti.

Nora je postala poznata na internetu nakon što je ispod jednog od svojih videa dobila uvredljiv komentar koji je pokrenuo lavinu sličnih komentara.

U početku, Nora je bila poražena ovim komentarima i snimila je video u kojem je izrazila svoju tugu i bol. Video je prikupio 14,4 miliona pregleda i izazvao veliki odjek.

Međutim, umesto da se povuče, Nora je odlučila da promeni narativ. Počela je da se direktno obraća svojim nasilnicima u video-snimcima, a odgovor publike je bio preplavljen podrškom, ljubavlju i ljubaznošću.

Nora je pokazala snagu i odlučnost da prkosi predrasudama i nastavi da inspiriše druge.

Nora ne želi da bude poznata kao "devojka koja odgovara na komentare mržnje". Njena misija je da pokaže da svako može da postigne svoje ciljeve bez obzira na to šta drugi misle.

Kao uspešna instruktorka pilatesa, ona želi da inspiriše osobe sa invaliditetom da se osećaju prijatno dok rade pilates vežbe.

@wellnessbynorah This modified mermaid is a nice way to finish a workout - I often see clients side bending a little bit too far. Just pretend that you’re tipping water out of your ear. Comment with a 🧜‍♀️ if you’d like to book 1:1 classes starting mid-June. #pilates #pilatesclass #pilatesworkout #matpilates #pilatesinstructor ♬ original sound - Norah | Pilates Instructor

Nora je počela da se bavi pilatesom pre više od deset godina, a u svet podučavanja ušla je kada joj je bivši instruktor pružio priliku nakon što je izgubila posao.

Njene vežbe su sada dostupne na njenom TikTok profilu, gde pomaže ljudima da nauče i isprobaju različite vrste pilatesa.

Njena priča je primer kako se može prevazići negativnost i koristiti sopstvena iskustva da se pomogne drugima.

Nora Majers je dokaz da snaga dolazi iznutra i da se prepreke mogu savladati uz odlučnost i podršku zajednice.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Svako mora da bude kao ja! Celu emisiju Zakuvavanje sa Acom Sofronijevićem možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viral #viraltiktok #viralvideo #harmonika #aleksandarsofronijevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading