Devojka upoznala Amazonca
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

 Njeno surfovanje po internetu jednog dana privuklo je profil jednog "Tarzana", mladog Amazonca, čiji je sadržaj na Instagramu privukao njenu pažnju.

Odlučila je da mu se obrati direktnom porukom, pokazavši svoju radoznalost za njegovu kulturu i način života.

Iako je bila skeptična oko odgovora, u dubini sebe ipak je gajila nadu. Kada je dobio njen odgovor, osećala se kao da je otkrila neku egzotičnu tajnu, budući da je za nju, žiteljku zapadne kulture, razgovor s nekim ko živi u kolibi u Amazoniji bio potpuno nadrealan.

Nakon nekoliko meseci intenzivne komunikacije putem video poziva, Džordan je odlučila da se zaputi u Amazoniju i upozna svog simpatičnog sagovornika.

Dala je otkaz na svom poslu i pripremila se za dug put preko četiri leta do Pitiuruka, gde je živela Pitiurukova porodica.

Iako su se susreli, nisu govorili istim jezikom. Ipak, njihova komunikacija protekla je glatko, a Džordan se nikada nije osećala prijatnije nego u njegovom društvu.

Uprkos njihovim različitim kulturama, uspeli su da se sporazumeju govorom tela, dok je porodica Pitiuruka srdačno dočekala Džordan i učinila njen boravak što ugodnijim.

Iako je njen put bio dug, Džordan nije pokazala ni trunku sumnje ili straha.

 

@jordankh_ Part 4️⃣: The Next Step 🏠💭: Work 💪. Save 🥵💵 🕰️. Catch 👏 That 👏 Plane 👏 #series #lovestory #internationalcouple #lovestorytime #lovestorytheseries #lovestory❤️ #miniseries #viraltiktokvideo #viralvideo #globaltiktok #staytunedformore #viraltiktok #ecuador #australia #travel #traveltiktok @Pitiuruk @LATAM Airlines @Qantas @Flight Centre ♬ original sound - jordankh_

Ubrzo nakon susreta, njihova priča postala je viralna na internetu, a privukla je pažnju Flight Centra koji je finansirao njen povratak u Ekvador kako bi ponovo videla svog dragog.

Iako su oboje očekivali da se neće videti narednih godinu dana, planovi su se promenili, te će Džordan ovog puta ostati nekoliko meseci na svom putovanju.

Ova neobična ljubavna priča donosi dozu hrabrosti, avanture i vere u ljubav, pokazujući da se prave veze mogu pronaći na najneočekivanijim mestima.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading