Bračni par
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Nakon što su se upoznali u staračkom domu, pre skoro 10 godina, Mardžori Fiterman (102) i Berni Litman (100) rekli su jedno drugom sudbonosno "da" 19. maja ove godine.

Velike su mogućnosti da će ovaj divni par oboriti Ginisov rekord jer zajedno imaju 202 godine, a sadašnji rekord drže Dorin i Džordž Kirbi iz Engleske, čiji zbir godina iznosi 194, barem je bio 13. juna 2015. godine, kada su se i venčali.

Novopečeni mladenci iz Filadelfije, pokazali su da izreka "nikad nije kasno" definitivno jeste tačna.

Kako je rekla za Fox vesti Bernijeva unuka - Sara Sičerman veoma je srećna i uzbuđena jer je njen deka pronašao nekoga s kim će moći da provodi vreme i bude fizički aktivan.

 

Pre nego što će oženiti Mardžori, Berni je već bio u braku, ali, nažalost, supruga mu je preminula 2012. godine. Nekoliko godina kasnije, na jednoj zabavi, Berni je upoznao Mardžori i izveo je na prvi dejt istog dana kada je postao pradeda.

 

Njegova porodica isprva je bila mnogo iznenađena veridbom, pa onda i svadbom jer su mislili da će oni ostati u platonskoj ljubavi ali, na kraju, svi su se složili da im je neizmerno drago jer su se našli.

Adam Volberg, rabin koji ih je venčao, smatra da su učinili pravi potez jer, ako se osećaju da su više od prijatelja, brak i jeste sledeći korak. Deo kada treba da im da pokoji bračni savet rabin je preskočio jer, kako kaže, već imaju dovoljno iskustva.

Mardžori je takođe bila u bračnim vodama pre nego što je upoznala Bernija, a svog supruga Morisa izgubila je 1999. godine.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading