Otkaz
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Mnogo je razloga zbog kojih svako od nas može dobiti otkaz na poslu, međutim dobiti ga zbog TikTok viralnog snimka nešto je što se sve učestalije dešava generaciji Z, što upravo potvrđuje nedavna situacija koja se desila mladoj Srpkinji Jovani.

Jovana (24) iz Srbije objavila je nedavno video na svom TikTok profilu gde je otkrila da je, navodno, dobila otkaz od firme u kojoj je radila jer je u toku smene snimila video u vezi svog posla i postavila ga na internet. Kako je objasnila, već nakon dva dana dobila je momentalni otkaz.

"Stori tajm o tome kako sam dobila otkaz zato što sam snimila video za TikTok. Znači, ja sam radila u jednoj firmi u kol centru kao korisnička podrška i imali smo treće smene. U jednoj od tih trećih smena snimala sam se uz pesme, glasove itd i jedan od mojih videa postao je viralan.

Ima više od 10.000 pregleda. To je naravno došlo do nadređenih i ja sam ubrzo dobila momentalni otkaz... Treću smenu sam radila u nedelju i onda sam u ponedeljak i utorak bila slobodna, ali kada sam došla u sredu pozvao me je šef da razgovaramo i odmah sam znala da će biti nešto. Tamo kad sam ušla mogla sam samo da potpišem otkaz", rekla je Jovana u svom "odrasli život Gen Z "dodavši da je par dana bila depresivna zbog toga, ali da je kasnije shvatila da je sve to život.

"Pa i ja bih ti dala otkaz"

Njen video izazvao je različite reakcije, dok su je jedni branili čini se da su glasniji bili oni koji su podržali potez firme.

"Pa u stvari ti si verovatno sporazumni otkaz potpisala", "Druknule te kolege", "Za vreme radnog vremena si snimala video za TikTok? Pa i ja bih ti dala otkaz", "Nije validan razlog za otkaz, trebala si tužbom da im pripretiš, ne bi bilo otkaza", "Misliš da su oni krivi a ne ti koja nisi radila nego snimala se?", "Ako vala, kad vam je TikTok bitniji od svega", "Iskreno, sa takvim stavom ni kod mene ne bi dugo radila", "Isti problem, snimio sam mašinu u firmi i odmah dobio otkaz", glasili su neki od komentara ispod njenog videa.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading