Srpkinja i Hrvat
Foto: Printscreen/instagram.com/official.bih.srb.cg.hr

 Nakon što su prevazišli mnoge izazove, konačno su pronašli mir. Jelena je na Instagram profilu "Prijateljstvo BiH.SRB.HR.CG" podelila svoju ljubavnu priču sa Mihaelom, koja je dirnula čitav region.

Otkrila je da je jedva preživela porođaj, a zatim saznala da je suprug vara.

"Ja sam Jelena iz Beograda, on Mihael iz Osijeka. Naš susret bio je slučajan, započeli smo razgovor i nismo ni slutili kuda će nas to odvesti. Ja sam razvedena i imam tri divne devojčice koje su mi bile oslonac kroz sve teškoće. Porođaj sa bliznakinjama jedva sam preživela, izgubila sam sve organe i dva dana su me oživljavali iznova i iznova...

I preživela sam. Zato, kada sam saznala za prevaru mog bivšeg muža shvatila sam da moram da idem dalje, da sam preživela iz razloga, zbog njih troje... Ispod mog osmeha niko nije mogao da vidi pakao kroz koji prolazim."

"Mihael je imao dugu vezu iz koje nije uspeo da izađe na vreme, i to je ostavilo posledice na njegov psihosocijalni život", kaže Jelena

U tom haosu kroz koji smo prošli, prepoznali smo se, čuli smo jedno drugo, jednostavno smo se povezali. Emocije su došle same od sebe i otpočelo je naše putovanje od 172 kilometra i jedne granice.

Srpkinja i Hrvat

instagram.com/official.bih.srb.cg.hr

 

"Počelo je u vreme drastičnih mera zbog pandemije, kada nije bilo dozvoljeno putovanje bez posebnog razloga. 'Šta je bolji razlog od ljubavi?', jednom sam pitala na granici. I pustili su nas'", dodaje. 

Na početku nisam znala šta da očekujem... Ipak je to Osijek, područje koje je pogođeno ratom. Iako kod mene nikada nije postojala podela po nacionalnosti, znala sam da je moguće da naiđem na ljude koji drugačije misle. Zbog toga su me Mihaelova porodica, prijatelji i okolina oduševili.

,,Oni su srdačno prihvatili i zavoleli i mene i moju decu, što je, naravno, bilo obostrano. Verili smo se. Bez obzira na udaljenost, granicu, bez obzira na to što ne mogu više da rađam... Nas petoro smo porodica, ljubav i spremni smo da se borimo do kraja za naš san i cilj", napisala je Jelena u svojoj dirljivoj objavi.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading