Devojka ima 7 roditelja
Foto: Printscreen/tiktok.com/lillyclaireclaire

Lili je podelila svoju neobičnu porodičnu priču putem videa na svom TikTok kanalu, ističući da ima izuzetan odnos sa svim svojim roditeljima i često ih posećuje kada se vrati kući.

Priča Lili Kler započinje devedesetih godina kada su se njeni biološki roditelji upoznali na neobičan način. Njena majka je ispustila kofer pun cirkuskih rekvizita, a njen otac joj je priskočio u pomoć.

Brzo su se zaljubili, venčali i dobili Lili. Međutim, njihov brak nije potrajao i razveli su se.

Nakon razvoda, majka Lili je upoznala novog muškarca u baru i ponovo se udala, dodajući tako očuha kao trećeg "roditelja" u Lilinu porodicu.

U isto vreme, njen otac je upoznao ženu u kuglani, koja je postala Lilina maćeha i njen četvrti "roditelj". Iako su se kasnije razveli, Lili je ostala veoma bliska sa svojom bivšom maćehom, čak i nakon što se ona ponovo udala za čoveka kojeg Lili naziva "očuh Dan".

@lilyclaireclaire Replying to @Tatum Williams The full story of how i ended up with 7 parents 😧😅 #storytime ♬ original sound - Lily Claire ✨🌙

Nažalost, i majka Lili se razvela od drugog supruga, očuha njene ćerke, ali Lili je odlučila da održi kontakt sa svima njima, živeći naizmenično u četiri različite kuće.

Njena bivša maćeha se ponovo udala, dodajući još jednog "roditelja" u Lilinu porodicu. Konačno, njen otac je pronašao novu partnerku koja je bliža Lilinim godinama, zaokružujući broj "roditelja" na sedam.

Lili ističe da su je njeni roditelji učili da tretira svoje očuhe i maćehe kao prave roditelje, što je rezultiralo sjajnim odnosom sa svima njima.

Ona voli svih sedam svojih roditelja i svaki put kada poseti svoj rodni grad, posećuje sve njihove kuće.

Lilin video postao je viralan na TikToku, prikupivši blizu milion pregleda.

Komentari na TikToku uglavnom su pozitivni, izražavajući divljenje i podršku za njen jedinstveni porodični način života.

Ova priča nas podseća da je ljubav univerzalni jezik koji prevazilazi sve razlike, uključujući i one u porodičnoj strukturi.

Lili je zaista srećna devojka, ali je isto tako i primer kako možemo prihvatiti različite oblike porodice i uživati u blagoslovima koje nam svaki odnos može doneti.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading