presvučena sedišta
Foto: Printscreen/instagram.com/imaginarium.concept

Svi smo barem jednom kupili nešto što je već bilo korišćeno, poput dečijih kolica, kreveta za bebe, komada garderobe ili nameštaja poput fotelja ili kauča.

Jedna Beograđanka je nedavno doživela neočekivano otkriće kada je došla u radionicu majstora koji se bavi restauracijom i tapaciranjem nameštaja.

U videu koji je podelila na društvenim mrežama, pokazala je nekoliko fotelja i dvosed koji čekaju da ih majstor osveži.

Kaže da je određena žena donela svoj nameštaj u nadi da će ga majstor preoblikovati i osvežiti, ali kada je majstor krenuo da skida mebl, otkrio je nešto što vlasnica nije mogla ni da pretpostavi.

Međutim, kompletan set garniture zapravo su stara sedišta iz nekog automobila.

U videu se jasno vidi kako su sedišta modifikovana dodavanjem debelog sunđera koji je ručno ušiven, kako su dodati nogari i potpora, a potom je ceo set presvučen meblom.

Krajnji proizvod izgleda veoma uverljivo i stilski podseća na nameštaj koji je bio popularan tokom 70-ih godina prošlog veka.

Autorka videa ističe da je majstor bio primoran da odbije zahtev klijentkinje jer se "ne bavi popravkom automobilskih sedišta".

Ovo otkriće ukazuje na to da ljudska kreativnost nema granica, ali takođe podseća kupce da budu oprezni prilikom kupovine, bez obzira da li je u pitanju polovna ili nova roba. 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading