prevara
Foto: Shutterstock/Shutterstorck

Kada je suočila svog partnera sa dokazima, on je priznao sve, uključujući i virtuelnu aferu sa ženom iz Italije.

"Sve je počelo kada su duži treninzi u teretani mog partnera postali krajnje sumnjivi. Uprkos tome što je provodio sate u vežbanju, nije izgledao mišićavije, već je čak gubio mišićnu masu.''

"Prijateljica, koja je svingerka, proveravarala je svingerski sajt i naišla na nešto krajnje zbunjujuće, što je želela da mi pokaže. Tako sam se suočila sa fotografijom golog tela mog verenika na njenom ekranu mobilnog telefona.'' započinje priču ova žena, a o tome je pisao i "San".

Iako joj je izjavio ljubav i rekao da želi da bude sa njom, žena je razočarana i pogođena time što nije bila dovoljna za svog partnera.

varanje

Foto: Shutterstock

 

"Razmišljam o tome da se iselim iz zajedničke kuće, jer ne vidim mogućnost veze bez poverenja. Izvinio se i rekao da zaslužujem bolje, ali jasno je stavio do znanja da nema nameru da se bori za našu vezu ili da će u najboljem slučaju nastaviti po starom.'' objasnila je ona.

Dok se partner izvinjavao, istovremeno je dao do znanja da nema nameru da se bori za njihovu vezu ili da će promeniti svoje ponašanje.

Savetnica za odnose veruje da je partner možda zavisan od se*sa, s obzirom na njegovo ponašanje i nedostatak kajanja za povredu koju je naneo.

Preporučuje ženi da ozbiljno razmotri svoju budućnost sa takvim partnerom, osim ako se on ne posveti lečenju svoje zavisnosti.

Takođe, sugeriše da žena obavi zdravstveni pregled radi polno prenosivih bolesti bez obzira na svoju odluku o vezi.

(srecna.republika.rs)

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading