sunčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Odličan dan za izlazak u javnost. Ostavljate utisak samouverene, sposobne i energične osobe. Partner kao da ne uzima vašu vezu ozbiljno odnosno ne posvećujuje joj se i to vam smeta. Na polju zdravlja problemi sa hladnim rukama i nogama.

BIK

Imate prilično odgovoran stav prema obavezama. Zadovoljni ste kako posao napreduje, ali i količinom novca koji vam donosi. Emotivno ste ispunjeni i gledate da što više vremena provedete sa partnerkom. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Komunikativni ste, razmenjujete informacije sa kolegama. Evidentno je da se posao pokrenuo i atmosfera na poslu je mnogo bolja. Emotivno ste neispunjeni, ali nespremni da poboljšate društveni život. Zdravlje je dobro.

RAK

Mali poslovni uspesi imaju jak uticaj na porast samopouzdanja, tako da sebi postavljate još više ciljeve. Emotivno ste neispunjeni, ali željni promena, tako da intenzivirate društveni život. Osećate se umorno.

LAV

Prilično ste ambiciozni i željni novih poslovinih izazova. Dobijate ponudu koja vam odgovara. Partner se oseća zanemareno i insistira da se vidite. Što se tiče zdravlja, srce je osetljivo pa izbegavajte fizički napor.

DEVICA

Fokusirali ste svoju energiju na poslovne obaveze kojih ima jako puno. U kontaktu ste sa osobom o kojoj razmišljate na temu veze, ali još uvek niste sigurni da je ona prava osoba za vas. Zdravlje je solidno.

VAGA

Posao se odvija na najbolji mogući način: radite ono što volite, a atmosfera na poslu je opuštena. Očekuje vas ozbiljan razgovor sa parterom o problemima u vezi. Zdravlje je zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA

U periodu ste kada nema dana bez problema. Danas iskrsavaju nove teškoće koje morate što pre da rešite. Zaljubljeni ste i imate potrebu za intenzivnim kontaktom sa partnerom. Na polju zdravlja mogući su problemi sa kostima.

STRELAC

Dnevni raspored trpi promene i to ne vašom krivicom. Neki sastanci su otkazani tako da obavljate rutinske poslove. Bračna partnerka ima utisak da ste hladni prema njoj. Zdravlje je solidno, a imate utisak da nešto treba da uradite da bi ga poboljšali.

JARAC

Ovladali ste u potpunosti svim poslovnim obavezama i upali u rutinu. Imate utisak da vam je postalo monotono na poslu. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana vas intrigira. Što se tiče zdravlja kosti su osetljive, naročito kolena.

VODOLIJA

Sa kolegama diskutujete o razvoju posla i donosite konstruktivne odluke. Prija vam blizina partnerke i kako se ponaša prema vama. Imate utisak da ste našli svoju sigurnu luku. Ukoliko ste muškarac mogući su problemi sa prostatom.

RIBE

Na poslu se pojavljuju manje teškoće koje uspešno prevazilazite. U emotivnom smislu ste vezani za proslost sto vam onemogucava nova emotivna iskustva. Fizički ste iscrpljeni i potreban vam je odmor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading