Amerikanac u Srbiji
Foto: Printscreen/tiktok.com/jibribell

Džibri je nedavno boravio u Srbiji i svoje impresije o našoj zemlji delio je putem klipova na TikToku, ističući lepote koje bi privukle mnoge strance.

Međutim, jedan poseban događaj se istakao - susret sa poštenim taksistom.

Kada je krenuo taksijem ka zubarima, Džibri je zaboravio novčanik u vozilu, u kojem se nalazilo 500 dolara i njegova debitna kartica.

Neočekivano, dobio je poziv od taksiste koji mu je javio da je zaboravio novčanik u vozilu, što je Džibria iznenadilo. Istakao je da takva situacija ne bi bila moguća u Čikagu, gde živi.

Impresioniran poštenjem taksiste, Džibri je naglasio kako je Srbija divna zemlja i odlučio je nagraditi taksistu sa 100 dolara, uprkos tome što mu je taksista vratio sve što je izgubio.

@jibribell Did i get lucky or are these people just really that kind and honest?! I love #serbia #beograd #balkans #serbia #bosnia #croatia #macedonia #travel #culture ♬ original sound - Jibri Bell

Na kraju videa, Džibri je istakao da je poštenje najvažnije i da veruje da takvi gestovi mogu da unesu svetlost i dobro u svet.

Ovo nije prva poseta Džibria Srbiji, a on nikada nije krio svoje oduševljenje zemljom.

Na TikToku je snimio mnoga zanimljiva mesta i ukazao na bogatstvo kulturne scene, ali i na izvanrednu hranu koju je probao u Srbiji.

Svojim putovanjima po našoj zemlji, Džibri je pozitivno promovisao Srbiju kao destinaciju koju treba posetiti.

(telegraf.rs

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading