svekrva
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Svekrva je bez konsultacije sa roditeljima skratila kosu 14-godišnjoj devojčici, što je izazvalo razočaranje i bes kod roditelja.

Nakon što je devojčica došla kući sa skraćenom kosom, majka je bila šokirana i besna, a devojčica je plakala objašnjavajući da je svekrva to učinila bez njene dozvole i slagala da je dobila odobrenje od majke.

Vihana je plakala i objasnila mi je da je njena baka to sama uradila i slagala je da sam joj dala dozvolu da to uradi, što je razlog zašto mi to nije pomenula dok smo razgovarale telefonom. Pobesnela sam. '' rekla je.

Ovakvo nepoštovanje granica i laži izazvali su ozbiljan sukob unutar porodice.

Roditelji su se složili da svekrva neće viđati unuku dok ne nauči da poštuje granice.

Svekrva

 

Čak su i pozvali svekra kako bi saznali njegovo mišljenje, a on je bio zgrožen saznanjem da je svekrva slagala o dobijanju dozvole za šišanje.

Ova situacija dodatno je pogoršala odnos između majke i svekrve, s obzirom na to da je svekrva besna zbog toga što majka pokušava da je udalji od unuke i što je razgovarala sa svekrvim suprugom o događaju.

Shutterstock

 

Očigledno je da su odnosi unutar porodice znatno narušeni, a neophodno je pronaći rešenje kako bi se situacija smirila i povratila poverenja između svih članova porodice.

(espreso.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading