žena
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Jedna žena tvrdi da je pronašla muškarca koji se krio u njenom spavaćoj sobi nakon što je tamo tajno živeo četiri meseca. Žena, poznata kao K na TikToku, podelila je jezivu sagu u dva dela, koja zvuči kao nešto iz horor filma, objašnjavajući kako je otkrila stranca koji se skrivao ispod njenog kreveta.

Počinjući video kratkim uvodom, otkrila je da je kupila svoju prvu kuću sa 26 godina i živela tamo sa svoje dvoje dece. Radeći oko 80-90 sati nedeljno, mama je podelila da je ponekad provodila nekoliko noći kod roditelja kada su joj oni pomagali sa čuvanjem dece.

Zbog toga su K i deca obično bili van kuće skoro 11 ili 12 sati dnevno, ponekad čak i duže. Ali jednom prilikom, nakon što je provela noć kod roditelja, vratila se u svoj dom oko 9 sati ujutru i zatekla muškarca kako se krije ispod njenog kreveta. Objasnivši da je odlučila da odspava, skinula je odeću i legla u krevet. Tada je počela da čuje neobične zvukove. "Čujem buku i pomislila sam, 'To mora biti miš'", rekla je pre nego što je istakla da je ponovo čula zvuk. "Nagnula sam se preko ivice kreveta. Vidim plave farmerke i crne čarape kako vire ispod mog kreveta", prepričala je.

Očekivano užasnuta, K je vrisnula, istrčala iz svoje kuće, uskočila u automobil i odmah pozvala policiju. Dok je bila na telefonu, tvrdi da je ugledala muškarca kako izlazi iz prednjih vrata njene kuće. "Vidim momka koga sam unajmila da pokosi travu kako izlazi na prednja vrata", kaže, dodajući da je muškarac jednostavno obuo cipele i počeo da hoda niz ulicu.

@thehodgepodgeplace I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma ♬ original sound - K♥️

Nakon što su policajci stigli i prošetali K kroz kuću, kaže da je primetila nekoliko detalja, uključujući korišćeno posuđe i nestale predmete. To, kaže, sugeriše da je muškarac živeo tamo duže vreme. "Priznao je da je živeo u mojoj kući četiri meseca. Ulazio je kada nisam bila tu, koristio moj tuš, igrao se na konzoli moje dece, jeo moju hranu", kaže.

Prema PayRentu, "Škotari su pojedinci ili grupe koji ulaze u kuće bez dozvole vlasnika. Mogu se naći u urbanim i ruralnim oblastima i mogu želeti pristupačan smeštaj ili biti uključeni u kriminalne aktivnosti."

U svom videu, K kaže da je policija potvrdila da je muškarac bio bez krova nad glavom. Međutim, kaže da je policija takođe rekla da su prilikom pretrage njegove kosilice pronašli gaćice koje su pripadale K i nekoliko drugih žena.

Njen video je privukao 1,2 miliona pregleda, a nekoliko korisnika je želelo da sazna više. U nastavku priče, K otkriva da je muškarac bio prijatelj njenog brata iz srednje škole. Kaže da ga nije videla godinama nakon incidenta dok ga jednog dana nije primetila u baru.

Ona i njena porodica odmah su napustili mesto i ona ostaje neizvesna u vezi sa njegovom sudbinom. "To nije škotanje, to je prugovanje", ispravlja je jedan korisnik mreža, objašnjavajući da se muškarac nije useljavao u praznu kuću, već je tajno živeo u nečijem domu bez njihovog znanja dok su i oni bili tamo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading