Marko Miljković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Nekadašnji rijaliti učesnik, a sada jutjuber, Marko Miljković, progovorio je o nedavnom skandalu sa komšijama, sukobljavanju sa policijom, nakon čega je i priveden.

On se nije oglašavao, a sada je javno progovorio i izvinio se porodici zbog svega, te priznao da je povukao ručnu.

- Moja dužnost je da vam se obratim. Ja sam pokrenuo ovaj haos, ovu hajku. Sa jedne strane ne mogu ništa da vam kažem, a kada bih rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. To bi bilo polomljeno, skriveno... Iz tog razloga sam odlučio da ne pričam ništa - rekao je Marko na samom početku.

Marko Miljković

Foto: Youtube

 

"Nikome ne odgovara da se klupko odmotava"

 

Miljković je rekao da ne želi zbog svoje porodice da prave dalje problem, te priznao da nikome ne odgovara da se klupko odmotava.

- Ne zameram nikome ništa, sa svih mogućih strana, iako bih mogao. Mislim da ni sa jedne strane, nikome, ne odgovara da se klupko odmotava. Zbog porodice to ne želim, zbog toga istrage i ometanja u suđenju ne želim da se odmotava klupko. Želim da sve ovo stane. Ja ću sada podići ručnu i stati gde sam stao, ne želim da pravim dodatne probleme, zbog moje porodice i zbog toka suđenja. Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega. Javnost najbolje zna šta se dešava. Ja jedino želim da se izvinim porodici što sam napravio nepromišljene stvari i što sam uradio strahovite gluposti zbog kojih se kajem. Ne želim porodicu ikada više da dovedem u ovu situaciju - rekao je Marko Miljković na svom Jutjub kanalu.

Podsetimo, Marko Miljković nedavno je pušten iz pritvora nakon što je dve noći proveo u istom zbog sukoba sa komšijama. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading