posao
Foto: Shutterstock

.Pre nego što se obratila za savet na Redditu, tvrdila je da je već dugo tražila premeštaj i da je jedina ponuda koju je prihvatila bila "najsavršeniji posao ikada".

Obuka je započela pre nekoliko nedelja, a žena je naizgled jedva čekala da se uhvati u koštac sa svojim novim životom.

Ali sve se preokrenulo kada je otkrila istinu o svom šefu. Naime, ispostavilo se da je to osoba koja ju je zlostavljala u srednjoj školi.

MISLILA JE DA JE PRONAŠLA POSAO, A DOBILA NOĆNU MORU Sve se preokrenulo kada je otkrila istinu o svom šefu!

Foto: Shutterstock

 

"Upravo sam saznala da je regionalni direktor moj srednjoškolski zlostavljač. Ovo me je prilično pogodilo, ali neću govoriti o pojedinostima maltretiranja jer me to odmah rastuži.", napisala je.

Njen suprug tvrdio da je prijava njegovom šefu najbolji način da se to reši. Ipak, činilo se da je žena zbunjena u vezi toga što bi to moglo značiti.

"Ne želim to da spominjem svom drugom šefu i ne želim uopšte razgovarati o tome sa kompanijom. Moj muž misli da bih to trebala da otkrijem osobi koja me je zaposlila, koja je tehnički šef mog šefa", dodala je.

Anonimna objava od tada je prikupila mnoštvo komentara na Redditu, a mnogi su se korisnici javili da je posavetuju.

"Ovo je definitivno nešto što treba otkriti u slučaju da se nešto dogodi dalje",

"Rekla bih nekome. Da mi novi zaposleni to kaže, pokušao bih mu pronaći drugu poziciju u kojoj ne bi morali komunicirati s tom osobom."

"Pretvarajte se da ih ne prepoznajete ili se ne sećate. Budite ljubazni i ponašajte se kao bolja osoba. Sada vam ne mogu nauditi", bili su neki od komentara.

(blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading