ilustracija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Iako je suočena s osudama i pritiscima, ona je odlučila da iznese svoje trudnoće i da postane majka, uprkos negativnim reakcijama okoline.

"Sa 17 godina verila sam se na odmoru. Bila sam sa dečkom sa kojim sam u vezi bila samo godinu dana. Mesec dana nakon veridbe saznajem da sam trudna i da čekamo bebu sa mojih 17 godina!'' započela je svoju ispovest ova devojka. 

Ljudi su osuđivali njenu odluku da iznese trudnoću sa samo 17 godina i stalno je slušala priče da treba da abortira dok još može. 

,,U 4. mesecu trudnoće dobijam ponudu od svekra i svekrve da odem u inostranstvo i abortiram, a to će mi sve oni platiti jer ne žele da njihov sin od 20 godina ima dete sa maloletnom ženom", dodaje. 

Početkom januara, devojka je saznala da je ponovo trudna, što je izazvalo šok kod svih njih, s obzirom na to da su već imali bebu od samo dva i po meseca.

fetus

Foto: Shutterstock

 

Ova neočekivana vest dodatno je komplikovala situaciju, budući da je prethodna trudnoća već bila izazovna, a sada su se suočavali s novim izazovima i odgovornostima.

"Naravno da me ništa nije nateralo na abortus i da sam odlučila da iznesem i drugu trudnoću jer - šta je lepše od majčinstva?

Nažalost, zbog jako rizične trudnoće završila je u inostranstvu na operaciji materice, gde joj je doktorka saopštila da su šanse da operacija uspe veoma male.

,,Nakon dva sata operacije rekli su mi da je beba preminula i da će doći još jedan doktor, koji će očistiti ostatke tela koji su u mom stomaku. Ipak, drugi doktor je tada ustanovio da nema potrebe da me očiste jer bebino srce i dalje rade iznevši mogućnost da me spase uz još jednu operaciju, na koju pristajem samo da bih donela na svet svog anđela", setila se u ispovesti na TikToku.

POTRESNA ISPOVEST MLADE SRPKINJE ,,Ostala sam trudna sa 17, nudili su mi pare da abortiram...a onda ponovo doživljavam šok!''

Foto: Shutterstock

 

U četvrtom mesecu trudnoće, mladi roditelji su primili lepe vesti - saznali su da čekaju dečaka i da će njihova starija ćerka Nika dobiti brata.

Ova vest ih je ispunila radošću iščekivanja i donela im dodatnu motivaciju da se što bolje pripreme za dolazak novog člana porodice. Uzbuđeno su se pripremali za dolazak bebe i jedva su čekali da se upoznaju sa svojim sinom kada dođe na svet.

Na kraju, devojka je poručila da je srećna što nije odustala ni od prve ni od druge trudnoće, ističući da nema ništa lepše nego biti mama, posebno u mladosti, te je podsetila da je majčinstvo najveći dar.

(blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading