muškarac sa tri žene
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

U islamu, koncept poligamije dozvoljava muškarcu da oženi više žena, ali pod određenim uslovima. Ova praksa se obično povezuje s istorijskim i sociokulturnim kontekstom, kao i sa tumačenjima Kurana.

Praktično, islamski zakon dozvoljava poligamiju, ali postavlja stroge uslove za to. Jedan od ovih uslova je da muškarac može imati više žena samo ako je u stanju da se prema svakoj od njih odnosi pošteno.

To uključuje pružanje finansijske, emocionalne i fizičke podrške, kao i balans pažnje i poštovanja prema svakoj ženi. Pored toga, odluka o poligamiji mora biti doneta sa svešću o Bogu i prema islamskim principima.

To znači da muškarac mora biti duboko svestan svojih dužnosti prema svakoj ženi i biti u stanju da njihov brak bude u skladu sa islamskim moralnim principima.

Tu odluku doneo je i Ivan Suhov koji je u kuću doveo tri žene. Naime, život je počeo sa svojom zakonskom suprugom Natalijom.
 

muškarac sa tri žene

Foto: Youtube/Printscreen

 

Iako je Natalija, njegova prva zakonita supruga, u početku bila protiv toga, kasnije je prihvatila tu ideju kako bi podržala Ivanovu želju za velikom porodicom.

"U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim celu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja", kaže Natalija.

Zajednička želja im je da imaju 50 dece. Natalija je već rodila šestoro dece, dok je Ana troje.

 

 

Treća supruga Medina nedavno se pridružila njihovoj zajednici jer se zaljubila u Ivana nakon što je čula priču o njemu na lokalnoj televiziji.

Žive u trosobnom stanu, a Ivan svaku noć provodi sa jednom od žena. Ako ga neka od njih naljuti, može se desiti da ne spava sa njom nekoliko nedelja.

Ivan planira da se preseli u veću kuću kako bi svima dao više prostora i daje sve od sebe da ostvari svoj san o velikoj porodici.

Njegov cilj ostaje nepromenjen – želi da ima 50 dece, sa što više žena.

Jedini uslovi koje postavlja novim ženama su visina i vitkost.

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Volela bih da otpevam pesmu “Molitva” od Marije Šerifović! #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #teyadora ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading