kviz
Foto: Printscreen/Foto: PrintscreenX

U neverovatno zabavnoj epizodi kviza "Najslabija karika" na TV Prva, jedan takmičar je uspeo da zasmeje gledaoce svojim neočekivanim odgovorom. Na pitanje "Kako se na slovo B zove zimsko sklonište medveda?", takmičar se prvo premišljao, a zatim, kao iz topa, odgovorio: "bungalov".

Voditelj je prvo potvrdio da se traži reč na slovo B, što je takmičaru dalo dovoljno samopouzdanja da iznese svoj neobičan odgovor. Publika je ostala u šoku, ali i smehu, dok su društvene mreže buknule od komentara.

Jedan korisnik mreže X, dejant71172981,  poznat po svom britkom humoru, podelio je post drugog korisnika (@milorad_ukoković) nije propustio priliku da se našali na račun ovog odgovora. "Kad sad nisam umro", napiao je. Drugi je komentarisao: "Mislio sam da će reći Bosna." Snimak je brzo je postao viralan, izazivajući talas smeha među korisnicima.

Takmičar je očigledno zaboravio da se zimsko sklonište medveda naziva "brlog", ali njegov odgovor je svakako obeležio ovu epizodu kviza. Ovo nije prvi put da su odgovori takmičara u "Najslabijoj karici" izazvali smeh i zabavu, ali "bungalov" će sigurno ostati upamćen kao jedan od najneobičnijih.

I dok se neki pitaju kako je moguće doći do ovakvog odgovora, drugi su jednostavno uživali u trenutku smeha. Na kraju krajeva, kvizovi su tu da nas zabave, a ovaj odgovor je to svakako uspeo.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading