IPAK JE ON NAJJAČA KARIKA! Vladimir Krnač o protivnicima u kvizu: Sve im praštam, ali ne i beščašće! (EKSKLUZIVNI VIDEO)
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Naime, i pored toga što je dao 22 tačna odgovora na pitanja, što retko kome može da pođe za rukom, druga dvojica takmičara rešili su da ga proglase za najslabiju kariku.

U intervju, i iskrenom razgovoru sa  Alo! ekipom, otkrio je da kolegama iz kviza ne zamera apsolutno ništa - osim beščašća!

Za neke je odluka opravdana jer je u duhu kviza, ali na društvenim mrežama, pa i u samom studiju reakcije su bile burne. Vladimiru smo pokazli šta tviteraši kažu na ovu temu,a u videu pogledajte kako je on na to reagovao. 

Pored ovog učestovanja, koje je postalo viralno, Vladimar je bio svedok i legendarne situacije u  kvizu "Slagalica," kada je čuveni Slavoljub zvani Ćivot dobio i minus poene. 

Pred objektivom naše kamere ispričao anegdotu, ali i to kako se svojski trudio da Slavoljubu džentlmenski "pokloni" neki poen, ali je ostao u čudu jer mu ni to nije pomoglo.

Ne propustite da saznate i da li je ovaj majstor kvizova imao sve tačne odgovore na pitanja i u Alo! kvizu znanja, koji smo pripremili za njega. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sale kg

17.04.2023 11:53

Pravila igre moraju da se postuju. Idi na drugi kviz pa pobedi