šokirana žena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Uzimajući njegov telefon da bi poslala slike njihovog deteta, primetila je dopisivanje sa nepoznatom ženom.

Muž se obratio ženi sa "gde si lepa ženo", a razgovor je bio poprilično slobodan, čak i flertujući.

U porukama su bile i neke provokativne izjave kao što je "možeš da mi pišeš uvek i vikendom i osećam se kao da imam aferu hahaha".

prevara

Foto: Shutterstock

 

Razumljivo, ova situacija je duboko povredila ženu. Iako je uvek maksimalno verovala svom suprugu, sada se suočava sa očiglednim flertovanjem.

Ipak, za sada nije reagovala, već želi da prati situaciju i vidi kako će se razvijati to dopisivanje.

Nalazeći se u dilemi, primetila je i da je žena sa kojom muž flertuje iz Zrenjanina, što je grad gde će muž navodno ići poslovno na "Dane piva" u avgustu.

Ova činjenica dodatno je pojačala sumnje u njenoj glavi.

,,Prevelika slučajnost. Da li sam luda i tripujem se, što ne mislim, ili je to normalno drugarsko dopisivanje? Ne znam šta će oženjenom muškarcu nove ženske prijateljice, posebno ako je tip koji ne voli da stiče nove prijatelje, kako on sam kaže. Pukla bih i napravila haos, ali želim još dokaza.'' napisala je na kraju.

prevara

Na Redditu je potražila savet od drugih korisnika.

Mišljenja su bila podeljena - neki su savetovali direktan razgovor sa suprugom, dok su drugi isticali važnost sačuvanja braka i konstruktivnog pristupa.

Međutim, većina komentara ukazivala je na to da je flertovanje ozbiljan problem koji zahteva otvorenu komunikaciju i suočavanje sa istinom.

Ova situacija sigurno nije laka za ženu, ali je važno da pronađe način da se nosi sa njom na način koji odražava njene vrednosti i potrebe.

(informer.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Marina Tadić “U ringu”: Današnji muškarci ne znaju ni sijalicu da zamene! #alo #alonovine #alodnevnenovine #marinatadic #uringu #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading