mlada se bacila
Foto: Printscreen/tiktok.com/dansiwstw

Jedan video na TikToku postao je viralan jer je prikazao ovu dramatičnu situaciju, u kojoj je mladoženja donio odluku da ostavi svoju verenicu.

Kasnije se otkrilo da je prekid veze bio posledica otkrića da je devojka, samo noć pre venčanja, otišla da se sastane sa svojim bivšim dečkom.

To viđanje nije bilo običan susret, već je završilo neverstvom.

Prijateljica mlade obavestila je mladoženju o ovome, što je izazvalo dramu i rezultiralo otkazivanjem svadbe.

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details ♬ original sound - dansiws

Na snimcima koji su se pojavili, moglo se videti mladu u venčanici kako plače i moli za oprost, padajući na kolena na ulici i udarajući ljude buketom cveća.

Reakcije na društvenim mrežama bile su pomešane.

Dok su mnogi izrazili saosećanje prema mladoženji i razočaranje postupkom mlade, bili su i srećni što je istina otkrivena pre nego što je brak sklopljen.

(informer.rs

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading