kiša u avionu
Foto: Printscreen/tiktok.com/savinnyc

„Ništa bolje nego biti mokar i hladan na 4-časovnom letu nazad za Njujork“, napisala je agentkinja za nekretnine Savana Govarti u sredu, pokazujući vlažne uslove njenog leta.

 Putnici na četvorosatnom letu za Njujork bili su počašćeni osvežavajućom misterioznom maglom u kabini svog aviona, na veliko zaprepašćenje nekih u avionu. 

Pilot aviona je, navodno, prokomentarisao situaciju rečima: “Izgleda da pada kiša u kabini”.

„Četiri sata leta, tako hladno“, kaže putnica dok pokazuje svoju natopljenu kosu i odeću.

Magla je rezultat kondenzacije vode na jedinicama za obradu vazduha i rashladnim uređajima, kada vlažan vazduh dođe u kontakt sa hladnim površinama, prema Federalnom programu za upravljanje energijom Ministarstva energetike SAD.

@savinnyc Nothing better than being on a 4hr flight back to new york soaking wet and cold #flying #plane #vacation #pilot #fyp ♬ Paper planes M.I.A - songs for u <3

„U avionu je ponekad moguće videti kako sistem za klimatizaciju hladi i kondenzuje topli vazduh spolja“, rekao je portparol avio kompanije. 

 Kondenzacija je potpuno bezbedna za putnike.

Govarti je pokušala da maksimalno iskoristi svoju situaciju i pokušala je da osuši deo svoje odeće na naslonima za ruke tokom leta.

Dok je lokacija polaska za let bila nepoznata, besplatni pljusak u letu obično je uobičajena pojava u južnim američkim državama, posebno kada se približava letnje vreme, piše new york post. 

„Živim na jugu i leteo sam više puta, uključujući 12 u poslednjih 6 meseci. to se često dešava“, rekao je jedan komentator.

Sada viralna objava, koja je viđena preko 2 miliona puta do četvrtka ujutro, podelila je ljude u komentarima.

„Mrzim da sam mokar i hladan. Bio bih u režimu potpunog raspada“, rekla je jedna osoba.

„Ne, volim ovo. Ovo bi bio moj let iz snova. Ništa gore od tog suvog zagušljivog vrućeg vazduha u avionu“, odgovorio je drugi.

BONUS VIDEO 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading