Prevoz
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Poslednjih godina tokom malih i velikih matura imali smo prilike da vidimo neke od neobičnih dolaska na maturske večeri, a za jedan nedavni dolazak koji se pojavio na internetu kažu da je možda i najneobičniji do sada.

Video dvoje mladih maturanta iz Podgorice u Crnoj Gori, koji su na svoju maturu rešili da dođu na jedan originalan način - uz pomoć kamiona šlep službe, oduševio je i nasmejao veliki broj Balkanaca, mada je bilo i onih koji su imali zamerke.

"Do sada najoriginalniji dolazak na polumaturu" stoji u opisu videa objavljenom na Instagram stranici "Podgorički vremeplov".

Kako se može videti na snimku, momak i devojka su u elegantnoj odeći sedeli na stolicama postavljenim na zadnjem delu transport kamiona, gde su ćaskajući, najopuštenije prolazili kroz grad.

 

"Balkan stajl"

Video je izazvao veliki broj reakcija. Dok su jedni smatrali da  se zaista radi o originalnom dolasku na maturu, drugi su ovom maturskom paru zamerili na njihovoj ideji.

"Haha originalno! Imam šlep službu, tačno ću da objavim da vršim usluge auto-šlepa za maturante popust", "Kolega pali rotaciju, majku mu. Bravo za ideju, srećna matura!", "Mislili su autom da dođu ali im je negde zapelo", "Balkan stajl", "Bogami počelo fino da se debiliše", "Ova deca ne znaju više šta će od sebe", "Eto snimka, pa oduzeti vozilo i kazniti vozača radi ugrožavanja bezbednosti drugih", "Šta sve ljudi neće uraditi samo da izađu na internet i društvene mreže, ovo baš postaje idio*izam", glasili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

BONUS VIDEO

 

 

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading