ljubav
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedna anonimna 26-godišnjakinja nedavno je podelila svoje emotivne dileme na Redditu, izražavajući svoju nesigurnost zbog nedostatka seksualnog iskustva.

Postavila je pitanje muškarcima u tridesetim godinama: "Da li biste izlazili sa ženom koja je devica?" Izrazila je brigu da bi ljudi mogli da je smatraju neobičnom zbog nevinosti, ali istovremeno je naglasila da ne bi bila očajna da je izgubi.

Emocionalna zrelost i spremnost za intimnost

Ističući svoju spremnost za intimnost, istakla je da nije očajna jer bi lako mogla da pronađe nekoga preko aplikacije za upoznavanje, ali da ipak želi da to iskustvo bude posebno.

Izrazila je strah da će razočarati partnera zbog nedostatka iskustva, ali se zapitala da li bi situacija bila drugačija da je imala samo avanturu za jednu noć, bez "devičanskog" obeležja.

Stavovi i mišljenja zajednice

Njen post je pokrenuo veliku diskusiju, a većina komentara ukazuje da nevinost nije prepreka za vezu. Neki su čak nazvali ideju da se razmatra izlazak sa devicom kao nekonvencionalnu. Jedan korisnik je istakao da je bitniji entuzijazam nego iskustvo, dok je drugi naglasio da iskustvo može biti stečeno, ali da je samopouzdanje ključno.

Prava ljubav iznad svega

Neki su naglasili da je prava ljubav važnija od seksualnog iskustva i da je bolje sačekati osobu koja će prihvatiti situaciju takvu kakva jeste, nego se vezati za nekoga ko to neće prihvatiti.

BONUS VIDEO

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading