Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Venčanja su oduvek bila mesta dobre zabave i prijatne atmosfere. Međutim, nije uvek baš tako. Nekada se ovakav događaj pretvara u pravi pakao.

Jedan par odlučio je da spreči svaki potencijalni incident, pa je tako napravio spisak stvari koje gosti treba da ispoštuju, a gosti su ostali šokirani zbog skandaloznih pravila koja su im nametnuta na venčanju.

Spisak pravila

Oni su napravili spisak koji je procurio na društvene mreže, a svi korisnici su bili šokirani.

"Ako niste dali novac za venčanje, zadržite za sebe", jedno je od prvih pravila na ovom venčanju.

"Vaše mišljenje je nebitno" istakli su mladenci, dodajući da gosti moraju da "obuzdaju sebe dok piju", ali da se istovremeno i lepo provedu.

"Ako ne možete da podnesete ili ne volite našu muziku, jednostavno idite kući“, izjavili su. "Ovo je proslava. Ne sahrana.”

U međuvremenu, par je dodatno zamolio goste da koriste određeni hešteg ukoliko žele da podele slike sa njihovog venčanja na društvene mreže i insistirao na tome da se uzdrže od sedenja tokom cele večeri.

Korisnici društvenih mreža poludeli

Ovaj spisak pravila procurio je na društvenoj mreži Reddit, gde su se korisnici obrušili na mladi bračni par, a kritike su samo pljuštale, prenosi NY Post.

"Ne zvuči kao da su dovoljno zreli da se venčaju", "Kako da se pojavim i ne sednem bar jednom? Uz to, napravio bih toliko selfija samo sedeći i koristeći njihov hešteg", bili su samo neki od komentara.

Drugi su, međutim, rekli da pravila nisu baš čudna, ali da su mladenci bezobrazni.

"Mislim da nijedno od ovih pravila i očekivanja nije posebno nerazumno, samo su sročeni pakleno agresivno", navodi jedan korisnik Reddita.

Ipak, jedan komentator je sugerisao da će se mlada i mladoženja potruditi da sprovedu svoje dominantne zahteve.

"Ne bih se iznenadio da je negde na ulazu postojao džinovski poster s ovim pravilima."

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading