mlada i mladozenja
Foto: Printscreen/youtube.com/ Tribun MedanTV

Sve je počelo na internetu kada se A. K. (26) upoznao sa Adinom Kanza Azahrajom. Nakon nekog vremena dopisivanja, dogovoren je susret, a A. K. je priznao da se odmah zaljubio.

Činjenica da Adina skriva svoje lice korišćenjem hidžaba ili vela nije smetala A. K.-u. Naprotiv, njena stidljivost ga je dodatno privukla, pa je odlučio da je zaprosi.

Adina je prihvatila, ali je rekla da ne želi veliku svadbu jer joj je majka preminula, a sa ocem nije u kontaktu. Tvrdila je da nema porodicu koju bi pozvala na venčanje, piše oddity central. 

Par se odlučio za diskretnu ceremoniju u njihovom selu, ali su stvari postale još čudnije. Adina je i dalje nosila veo, odbijala je druženje sa porodicom i prijateljima, kao i "konzumaciju braka".

Kada se A. K. požalio svojoj rodbini, odlučili su da istraže Adinu istoriju. Pronašli su oca koji je objasnio da ima sina, a lokalni mediji navode samo inicijale E. S. H.

Kada je čuo da je zapravo oženio muškarca, A. K. je pozvao policiju. "E. S. H. (26) je priznao da je hteo novac od žrtve. Svaki put kada ga je tražio, dobijao je. Biće optužen, a preti mu četiri godine zatvora", rekao je izvor iz policije.

Dalje se navodi da je uhapšeni imao "ženstven izgled" nakon šminkanja, što mu je omogućavalo da prevari ljude.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading