usamljeni muškarac
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovaj 71-godišnjak izgradio je visok bedem duž svog imanja kako bi se zaštitio od ženskog prisustva, izražavajući svoj iracionalni strah od žena, poznat kao ginofobija.

Njegova priča o izolaciji i zaštiti od žena je rezultirala podizanjem ograde i zaključavanjem vrata kada god žene pristupe.

Iako je njegova situacija posledica fobije, koju ne može kontrolisati, mnogi su reagovali na njegovu priču na različite načine na društvenim mrežama.

Dok su neki izražavali razumevanje i podršku, drugi su se šalili ili bili skeptični prema njegovoj situaciji.

@vice pass this one on to the lonely bachelor in your life who might be feeling the same #gynophobia #lonelymen #men #relationshipgoals ♬ News, documentary program style(1079935) - Music by

Međutim, ova priča ukazuje na ozbiljan problem specifične fobije, koja može znatno uticati na kvalitet života pojedinca.

Ginofobija, ili strah od žena, nije široko rasprostranjena, ali može izazvati ozbiljne simptome anksioznosti i ograničiti svakodnevne aktivnosti osobe koja pati od nje.

Važno je prepoznati ove simptome i pružiti podršku osobama koje se bore s ovom fobijom kako bi im se omogućila adekvatna pomoć i lečenje.

(informer.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Spašeni Rusi koji su nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 🎥 videoplus #alo #alodnevnenovine #spasavanje #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryourpage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading