Svadba
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Rejčel Darvin, iskusna pevačica koja je bila svedok mnogim svadbama kao gost i kao izvođač, otkrila je ko su najzahtevniji gosti na takvim događajima.

Prema njenom iskustvu, članovi bliske porodice često se mogu pokazati kao izazovni, kao i prijatelji mladoženje koji se previše opuste i prave neprimerene poteze.

Ona ističe da roditelji, braća, sestre ili drugi veoma bliski članovi porodice koji su možda u prošlosti izazvali emotivne povrede, mogu biti "gosti iz noćne more" na svadbi.

Svadba

Foto: printscreen/TikTok

 

Njihovo prisustvo može izazvati intenzivne emocije besa, ljutnje ili sramote na dan venčanja.

Rejčel preporučuje da se parovi oslone na svoje pouzdane goste kako bi držali takve situacije pod kontrolom. Na primer, mogu zamoliti bliskog prijatelja da nadgleda goste koji su poznati po preterivanju s alkoholom.

Takođe, naglašava važnost otvorenosti i ranjivosti u komunikaciji sa prijateljima, kako bi im se omogućilo da pomognu paru da prevaziđe teške trenutke na svadbenom danu.

Njena poruka je da nijedna porodica nije savršena i da svako ima svoje izazove. Ali okretanje prijateljima i oslanjanje na njihovu podršku može biti od ključne važnosti u prevazilaženju tih izazova tokom svadbene proslave.

(mondo.rs

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading