Devojka živi u kombiju
Foto: Printscreen/instagram.com/tinagrabez

Tina i Uroš su mladi i avanturistički par koji uživa u životu na putu, živeći u malom kombiju-kamperu kojim su putovali širom sveta. Njihova ljubav prema putovanjima je evidentna, a Tinino iskustvo kao bivša stjuardesa samo potvrđuje da voli da istražuje nove destinacije i iskustva.

Njihov kombi, iako skučen, pametno je iskorišćen i ima sve što im je potrebno za svakodnevni život dok putuju. Imaju veliki krevet, funkcionalnu kuhinju sa sudoperom u kojoj peru sudove, pripremaju hranu, umivaju se i peru zube. Sve to je moguće zahvaljujući rezervoaru s vodom koji snabdeva kombi.

Ali, kako obavljaju ostale svakodnevne aktivnosti, poput tuširanja i korišćenja toaleta, dok putuju kroz različite delove sveta? Tina objašnjava da, kada su u civilizaciji, koriste javne sadržaje poput parkinga koji nude pristup kupatilima, uključujući lavaboe, toalete i tuš-kabine. To je često slučaj kada putuju kroz Sjedinjene Američke Države, gde ima mnogo takvih lokacija duž puteva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)

Za pranje veša koriste klasične praonice s velikim veš-mašinama i mašinama za sušenje, gde mogu da donesu svoj ili koriste deterdžent koji im je dostupan na licu mesta. Što se tiče toaleta, imaju mobilni, prenosni toalet koji je jednostavan za upotrebu, a za tuširanje koriste prenosni tuš koji izgleda kao termofor i može se lako koristiti u divljini.

Ovim načinom života, Tina i Uroš su spremni za avanture u prirodi i noćenje u divljini, a istovremeno su prilagodljivi i mogu da koriste dostupne resurse kad su u blizini gradskih područja.

Njihova priča pokazuje da putovanja ne moraju biti skupa ni komplikovana, već da s malo kreativnosti i prilagodljivosti možete uživati u slobodi putovanja gde god vas put odvede.

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading