policajka otpuštena
Foto: Printscreen/instagram.com/veramekuli

Taj incident privukao je pažnju, ali nije doveo do njenog otkaza, dok je njen šef premešten na drugo radno mesto.

Međutim, Vera je kasnije suspendovana zbog incidenta koji se dogodio dve godine nakon video-snimka. Umešala se u hapšenje svog devera, koji je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju, i pokušala je da interveniše na način koji se smatrao neprimerenim.

Prema izveštajima, Vera je bosonoga otrčala u policijsku stanicu u Nju Džerziju i vikala na policajce, tražeći da joj objasne zašto je njen dever uhapšen. Takođe je tvrdila da policajci nisu ispravno obavili svoj posao, što je dovelo do njenog suspendovanja.

Nakon istrage, utvrđeno je da su službenici postupili po protokolu, a Vera Mekuli je izbačena iz policije.

Ubrzo nakon toga, Vera se obratila svom ocu i izjavila da je pogrešila, rekavši da je sramota što je osramotila svoju porodicu. Rekla je i da je sve "trebalo da bude šala" i izrazila žaljenje što je njen postupak doveo do posledica za šefa čija je karijera sada narušena zbog nje.

Ovaj slučaj pokazuje kako neprimereno ponašanje, čak i ako je zamišljeno kao šala, može imati ozbiljne posledice, kako za samu osobu koja se ponaša neprimereno, tako i za druge oko nje.

Incidenti poput ovih često privlače pažnju javnosti i medija, podsećajući na potrebu za profesionalizmom i odgovornim ponašanjem, posebno među javnim službenicima.

(telegraf.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading