HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Kamera sve snimila - krokodil upao ljudima u dvorište (VIDEO)
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Pojava aligatora, krokodila i drugih reptila i gmizavaca u dvorištima kuća je svakodnevica u pojedinim delovima sveta, u kojima ove opasne životinje imaju prirodno prebivalište, pa se neretko desi da prošetaju ulicama gradova i upadaju na tuđe posede: upravo jedan takav nezvani gost obreo se u okruženju doma porodice sa Floride.

Na Instagramu se često viđaju snimci opasnih gmizavaca koji slobodno došetaju u privatna dvorišta, u kojima se često istovremeno nađu i deca, pa su odrasli gotovo po pravilu uvek u stanju pripravnosti.

 

Jedan unuk, kako to danas biva, hrabro je snimao scenu koja se odvijala u bašti njegovog dede, a potom je objavio video zapis i uz njega napisao:

 

"Moj deda "razbio" je krokodila koji ga je napao!"

Ako ste pomislili da je odvažni deda upotrebio bejzbol palicu ili neku drugu tešku "artiljeriju" da bi njome izudarao gmizavca, prevarili ste se: čovek je odjurio u kuću iz koje je uzeo ni manje ni više nego - težak tiganj!

Pogledajte samo kako je izlupao krokodila po glavi: verujemo da je životinja dobro zapamtila lekciju i da joj više neće pasti na pamet da se ušunja u isto dvorište.

Kao i uvek, bilo je dosta komentara povodom hrabrog poteza ovog čoveka.

"Ako ne bih mogao da pobegnem, onda bih morao da smognem hrabrosti da uradim isto. Ali, ne bih to radio dobrovoljno", kaže jedan komentator.

"Krokodil napada dedu, brzo uzmi kameru!" ironično je primetio jedan gledalac.

"Hrabrost je ključna!", primetio je još neko i napisao komentar ispod nesvakidašnjeg video zapisa.

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading