Tina Grabež
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Tina i Uroš mladi su i srećni pa im ništa nije teško, čak ni život u skučenom kombiju-kamperu kojim su oduševljeni, a kako i ne bi kad su njime prošli pola sveta!

Oboje su zaljubljenici u putovanja, a tome svedoči i Tinino nekadašnje zanimanje - stjuardesa, profesija o kojoj je iz prve ruke nemalo puta govorila na mrežama, doduše najčešće o njenom naličju pošto ljudi uglavnom naivno misle da je to lepo i lako.

Život u kamperu

Ovog puta Kristina Tina Grabež je pokazala kako njih dvoje prelaze na hiljade kilometara u kombiju, u kojem jedu, spavaju i provode vreme dok su na putu i nekoj od nama egzotičnih destinacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)

Reč je o skučenom ali maksimalno pametno iskorišćenom prostoru u kojem imaju veliki krevet, funkcionalnu kuhinju sa sudoperom gde, kako kaže, peru sudove, spremaju hranu, ali se i umivaju i peru zube. Preduslov za to jeste da ima vode u rezervoaru kombija.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)

Čovek može da se umije, što bi se reklo i na lonče, ali kako se kupaju, tuširaju, peru kosu i, najvažnije, gde idu u toalet.

 

Proputovali Ameriku u kamperu

Kada su u civilizaciji pa se parkiraju na neki od parkinga u svetu, u čiju je cenu uključena i usluga korišćenja kupatila - gde postoje lavaboi, toaleti i tuš-kabine, svakodnevnu higijenu obavljaju upravo tako!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)

Ovog puta reč je o putovanju Amerikom pa takvih mesta duž puteva ima puno. Što se tiče veša, to su klasične praonice pune velikih veš-mašina i mašina za sušenje gde se plati za tu uslugu uz svoj ili njihov deterdžent. Takvih samouslužnih sve je više i kod nas.

 

Što se tiče toaleta, kaže da imaju mobilni, portabl toalet na koji se sedne kao na stolicu, a kad je reč o tuširanju pokazala je i čudan tuš koji liči na nekakav termofor, pa objasnila i kako se upotrebljava.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading