devojka ima cistu
Foto: Printscreen/tiktok.com/rockiesoto33

Zapravo je Rakel imala cistu od 5 kg i morala je na operaciju. Detalje svoje priče podelila je na društvenim mrežama i otkrila da su zdravstveni problemi počeli pre nekoliko godina.

Patila je od ponavljajućih infekcija bubrega i urinarnog trakta, a takođe je imala bolove tokom intimnog odnosa. Otišla je kod lekara koji joj je uradio ultrazvuk. Kada su testovi završeni, doktor je poslao pacijentkinju kući.

Rakel nije želela da ignoriše zdravstvene tegobe. Otkrila je da je posetila čak devet doktora i da niko od njih nije primetio ništa što bi moglo da bude uznemirujuće.

,,Po njihovom mišljenju, moj stomak je samo izgledao naduveno", rekla je Rakel, dodajući da je njen stomak iz dana u dan postajao sve veći. Potom su počeli bolovi u stomaku i kratak dah.

@rockiesoto33 I own this sound now. Baby shower June 5th ! Naming her “cystiana” 🤍🥰 #ovariancysts #ovariancystawareness #surgery #28cmcyst #watermelonsizedcyst ♬ follow me on ig the_jaderoom - jade👸🏽

"Kosa mi je opadala. Imala sam bolove i gubila sam težinu, a nisam mnogo jela", rekla je Rakel. Pokazalo se da je cista bila ozbiljan problem. Na sreću, Rakel je uspela da prevaziđe sve tegobe.

"Moj stomak sada izgleda normalno, ali najvažnije je da nemam više strašne bolove".

O svojoj priči govori i na TikTok-u, gde je pokazala kako je izgledao njen stomak kada je imala cistu.

Mnogi su mislili da je Rakel trudna i čestitali su joj. "Ljudi su me pitali: 'Kada ti je termin?'. Tokom odmora u Meksiku, vodič joj nije dozvolio da učestvuje u jednoj od atrakcija jer je "bila u drugom stanju".

(mondo.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading