Most u Mostaru
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

"Brak je čudo. Ništa nema džaba. Moraš dati da bi dobio... A i lepo se buditi svakoga jutra pored nje", reči su muškarca koji je deleći svoju ljubavnu priču oduševio mnoge ljude na društvenim mrežama.

Armin iz Sarajeva je na sebi svojstven način na Iks platformi podelio sa ostalima detalje iz 1998. godine, godine kada je na stanici primetio devojku koja mu se odmah svidela, koju je potom nakon nekog vremena oženio i sa kojom je danas i posle 26 godina u srećnom braku.

"Na današnji dan, otprilike u ova doba je meni nepoznata devojka, dok je stajala na kombi stanici - izgledala kao moguća supruga.

Kao tipični momak upitah: 'Imaš li sat?'

Pogledala je nemarno i rekla: 'Kupi sebi sat!'.

'Kupio bih, ali nisam vičan tome, imaš li vremena da odemo zajedno?'.

Prezrivo i s visoka me pogledavši reče: 'Ne da mi otac da izlazim sa nepoznatim ljudima po čaršiji'.

'Barem to nije problem, sad ćemo se upoznati. Armin, radnik VIK-a, mogu ti valjati u životu, a i simpatičan sam i zgodan, ako malo bolje pogledaš.

'Hmmm, nisam oduševljena', reče ona.

Jutro je rekoh. Tek si se probudila. Videćeš popodne, kad svetlo bude drugačije. Tada je došao kombi za Latinsku, i ona dok je ulazila brzo promrmlja: 'Čekaj me na mostu u pola osam'. U sebi pomislih, kojem ba mostu, ima ih hiljadu na Miljacki?!

"Sat nismo kupili ali se 1998. ne zaboravlja"

Uglavnom te večeri sam Almu sačekao na Principovom mostu, u pola osam, Ona je uredno kasnila, pristojnih 10-minuta, i dok je prelazila preko Austrijskog trga, videh bujne grudi i kosu, friško friziranu s loknom preko leve strane lica. Dok je prilazila osetih Lankomov "La Vie Est Belle" i skontah - e, sad je do mene!...I tako, nedugo posle toga, negde u junu, 18-tog je oženih.

Malopre je zovem na posao i pitam 'sećaš li se dana kad sam imao nijjet sa tobom da odem samo da kupimo sat?'. Sat nismo nikad kupili ali ta šetnja do Galerije i poljubac na istom mostu se ne zaboravlja. 1998. je bila dobra", napisao je Armin.

Kao i svaka, i ova ljubavna priča je oduševila korisnike Iks društvene mreže.

"Divno", "Kakva priča, živela ljubav", "Istopih se, za takvu ljubav se živi", "Divna priča, ja se rasplakah", "Top priča, ti pravi mačo...a ona prava odvažna devojka. Živeli", pisali su oni.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading