brat i sestra
Foto: Printscreen/tiktok.com/andreshernandesig97

Dirljiv trenutak postao je viralan na TikToku u utorak kada je Horhe Pineda (54) zagrlio svoju sestru Beatriz ispred napuštenog imanja u severoistočnom gradu Monterej, gde je potražio utočište.

Ponovno ujedinjenje dogodilo se zahvaljujući Andreu Hernandezu, koji je 5. aprila na TikToku postavio snimak bosonog čoveka koji se divi sportskom automobilu mustangu, a ovaj video pregledan je više od 15 miliona puta.

Hernandez je provozao Horhea u automobilu - a video snimak tog putovanja postao je viralan i pomogao je Horheovoj porodici da ga prepozna i ponovo stupi u kontakt sa njim.

@andreshernandezig97 Los Carros NO pueden dar Felicida Me llena de alegria cumplir el sueño❤️ y callar varias bocas 🗣️🤫#mustang #mustanglifestyle #mustanggt #mustangrtr #ford #viral #recuerdos #humor ♬ sonido original - DaniGT72

Hernandez je rekao da je sve počelo kada ga je kolega upozorio da beskućnik stoji u blizini njegovog automobila i savetovao mu da nađe drugo mesto na parkingu.

Umesto toga, odlučio je da ostavi automobil gde je bio, a kasnije je prišao Pinedi i odveo ga da se provozaju po gradu i taj video snimak ima više od 3,6 miliona pregleda.

brat i sestra

tiktok.com/andreshernandesig97

 

Hernandezovi pratioci bili su dirnuti video snimkom i sakupljali su sredstva da pomognu Pinedi da kupi hranu, novi dušek i potpuno se preuredi, čemu se on u početku protivio.

Viralni snimak na kraju je privukao pažnju njegove sestre Beatriz, koja ga je poslednji put videla 2011. Beatriz je uspela da skupi novac i krenula je u vožnju dugih 11 sati od svoje kuće u Ameki, gradu u zapadnoj državi Jalisko, do Monterreja da se ponovo sretne sa Horheom.

Horhe je neko vreme živeo u Sjedinjenim Državama pre nego što su problemi sa narkoticima doveli do njegove deportacije u Meksiko, rekla je Beatriz.

@andreshernandezig97 Rencuentro con su hermana ❤️ se logro la gran mision gracias a todos ustedes y por mi parte me da mucha felicidad ❤️🙏🏻 #rencuentro #barbasdeoro #vagabundo #mty #viral #mustang #rtr #mustanglifestyle #rt #ford ♬ See You Again - Melodia Simples

Zaposlio se u fabrici čokolade u gradu Rino u Jalisku, a kasnije je doživeo nesreću zbog koje je bio odvojen od porodice.

"Videla sam video snimke i počela sam da plačem," rekla je Beatriz, a njen brat Horhe se sada vratio da živi sa njom.

(kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading