Putnik
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz autobusa za Beč, a na kojem se vidi kako stariji čovek u sevdahu peva hitove narodne muzike na (neprijatno) iznenađenje ostalih putnika.

Kako se navodi u opisu snimka koji cirkuliše društvenim mrežama, video je navodno nastao u prethodnih nekoliko dana u jednom od autobusa kojim su se naši gastarbajteri vraćaju za Beč. U šaljivom opisu snimka stoji kako je stariji gospodin sa snimka navodno pevao svih 14 sati putovanja, a da je tom prilikom nekoliko putnika odustalo od putovanja već u Sloveniji.

"Stravičan slučaj na putu za Beč. Pevao svih 14 sati putovanja. 10 ljudi napustilo bus u Ljubljani, a 5 završilo u hitnoj sinoć", napisao je korisnik koji je snimak i podelio na Tik-toku.

Putnici ostali zatečeni prizorom

Stariji gospodin je u sevdahu pevao pesmu Šabana Šaulića "Željan sam Bosne i rodnoga kraja", dok su mladići koji su snimili ovaj performans dobacivali "A ode u Beč".

Sudeći po atmosferi u autobusu, jedan deo putnika je ostao zatečen performansom, dok je bilo i onih koji su u ovom vokalnom nastupu videli samo dobru šalu.

Za sada nije poznato kada i gde je tačno nastao snimka, te i da li je gospodinovo pevanje nekoga zaista primoralo da napusti autobus tokom putovanja ka glavnom gradu Austrije.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading