Ljubav
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Romantičari i oni koji veruju u pravu ljubav ostali su bez teksta kada se nedavno na društvenim mrežama pojavio video snimak bračnog para iz Splita u Hrvatskoj i oborio ih sa nogu.

Ivana i Željko iz Splita postali su sinonim za pravu ljubav kada se pre dva dana, video njihove proslave 60. godišnjice braka na splitskoj rivi, našao na Instagram stranici "Dalmatinskapisma".

"Slavimo ljubav!", piše u opisu snimka koji je oduševio Balkan.

Kako se može videti na snimku, na splitskoj rivi, svečano obučeni, Ivana i Željko zaplesali su uz svoju omiljenu ljubavnu pesmu, slaveći 60 godina svog zajedničkog života.

Plešući po posutim laticama ruže uz muziku koju su uživo za njih pevali njihovi prijatelji, privukli su veliku pažnju svojih sugrađana koji su na trenutak zastali i sa osmehom na licu ih podržali. Tu je naravno bio i fotograf koji je ovaj trenutak i ovekovečio.

"Ovo ili ništa drugo"

Video snimak malo koga je ostavio ravnodušnim, te je zbog toga prikupio veliki broj pregleda ali i komentara.

"Živela ljubav, ponosna sam kada vidim ovakve ljubavi. Eh da ih je što više", "Samo se ovakva ljubav treba prihvatati", "Živim za ovo", "Skoro se rasplakah, predivno", "Divno", "Ovo ili ništa drugo", glasili su neki od komentara ispod videa.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading