uskršnja jaja
Foto: Printscreen/tiktok.com/victoriasvenssonnn

Najveća radost je svakako provesti ga u krugu porodice i najbližih, gde atmosfera i ukrasi dobijaju poseban značaj.

Deca su naročito uzbuđena zbog farbanja jaja, dok domaćice marljivo rade na tome da svaki detalj bude besprekoran. S obzirom na to da se trendovi neprestano menjaju, ove godine dolazi nova ideja kada je reč o ukrašavanju jaja - dekorisanje praznih jaja.

Jedna od ideja koja je privukla mnogo pažnje jeste dekoracija praznih jaja. Sve što vam je potrebno su bela, prazna jaja sa otvorom na vrhu. Zato kada razbijate jaja, ne bacajte ljuske već ih iskoristite na kreativan način. Jedna mama je podelila svoj trik koji je postao viralan.

U videu koji je obišao internet, ona je prikazala kako je spojila nekoliko ljuski jaja lepkom u krug. Zatim je u svako prazno jaje sipala vodu i dodala cvet po želji, stvarajući predivne i neobične dekoracije.

Na taj način cveće će duže ostati sveže. Takođe, umesto pravog cveća možete koristiti i veštačko, dodajući malo zemlje unutar jajeta i zasađujući svoje male bašte.

Ova inovativna tehnika ukrašavanja jaja definitivno će oživeti vaš sto za Uskrs i uneti dodatnu radost u vaš dom.

(mondo.rs

BONUS VIDEO 

Pripreme za Pravoslavni Uskrs su u toku, a mnogi već razmišljaju o tome kako da provedu ovaj najradosniji hrišćanski prazni

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading