Muškarac
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Artur Urso iz Brazila sredinom prošle godine pohvalio se svojim "haremom" od 11 žena.

Maneken i influenser venčao se sa devet žena na jednoj ceremoniji, a njegov nekonvecionalni životni stil izazvao je bes komšiluka i na kraju dana i pometnju među ženama koje žive sa njim. Imao ih je 11, a sada šest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

Artur Urso svakodnevno objavljuje kako izgleda njegov život u kući sa šest žena. On je prošle godine morao da se razvede od tri žene koje više nisu mogle da podnesu zajednički život, a pre toga dve su ga napustile. Trenutno je u braku sa Launom (27), Emili (21), Valikrijom (24), Olindom (51), Damianom (23) i Amandom (28).

Artur planira da proširi porodicu i da svakom od šest žena dobije po jedno dete. Kako je rekao ne želi da uznemiri svoje partnerke i da ima naruši izgled, pa će iz tog razloga angažovati surogat majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

"Ne želim da naljutim nijednu od svojih žena i da se takmiče koja će prva zatrudneti. Iz tog razloga smo se dogovorili da angažujemo surogat majke", rekao je Artur.

Brazilac koji ima desetogodišnju ćerku iz prethodne veze kaže da bi sad voleo da dobije sina. Na početku polovina njegovih žena nije bila za to da dobiju decu, ali na kraju, kako tvrdi, sve su se dogovorili.

Otvoren je i za opciju usvajanja deteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Hassan (@mila_personal)

"Moj životni san je bio da imam 10 žena i da sa svakom dobijem dete. Nadam se da će mi se želja ispuniti", zaključuje Artur.

(Blic Žena)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading