horoskop
Foto: Stock/istok

 Evo pet najmoćnijih znakova horoskopa:

Lav – vatreni znak

Lav je prirodni vođa sa supermoći da dovede svaki zadatak do kraja. Iako ponekad može biti dominantan, njegova iskrena dobra priroda i spremnost da pomogne ublažavaju ovu osobinu. Lavovi pokazuju dobru samokontrolu, što im pomaže da ostvare svoje ciljeve i privlače ih i kolege i prijatelji.

Bik – zemljani znak

Bikovi su poznati po neverovatnom strpljenju, pouzdanosti i upornosti. Ovaj znak se ističe u tome da bude tu za druge u trenucima potrebe i da preuzme odgovornost za greške. Uvek su spremni da ponude prijatelju rame za plakanje kada je to potrebno.

Škorpija – vodeni znak

Iako se Škorpije možda ne percipiraju kao fizički jaki, one su emocionalno vrlo moćne. Njihova sposobnost da budu brižni i ljubazni proizilazi iz unutrašnje snage i jakog karaktera. Pokazuju neverovatnu snalažljivost i tvrdoglavost kada se fokusiraju na zadatak.

Škorpija

Foto: Shutterstock

 

Strelac – vatreni znak

Strelci su poznati po dobrom humoru i optimizmu, što im omogućava da se lako slažu sa ljudima. Imaju izraženu emocionalnu snagu i sposobnost samoizražavanja. Uvek pronalaze dobro čak i u lošim situacijama i uče iz svojih grešaka.

Jarac – zemljani znak

Jarčevi su veoma vredni i imaju dosta samokontrole. U stresnim situacijama ostaju smireni i hladni, što ih čini veoma efikasnim liderima. Takođe su veoma dobri u davanju razumnih saveta, jer su iskreni do kraja.

Ovi znakovi su prema astrolozima među najmoćnijim, ali važno je napomenuti da svaki znak ima svoje prednosti i slabosti, kao i svoju jedinstvenu snagu koju može ponuditi svetu oko sebe.

(b92.net)

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading