Sijamske bliznakinje
Foto: Alo/Facebook printscreen

Sijamske bliznakinje Britani i Abi Hensel postale su tema interesovanja širom sveta zbog venčanja jedne od njih, Abi, poslednjih dana.

Britani i Abi su poznate iz TLC emisije koja je pratila njihov život, uključujući njihovu maturu i traganje za poslom. One dele jedno telo i imaju zajedničke organe poput creva, žučne kese i reproduktivnih organa.

Abi Hensel, koja ima 34 godine i dolazi iz Minesote, udala se za 33-godišnjeg Džoša Bolinga, medicinskog tehničara i vojnog veterana. To je pokrenulo brojna pitanja u javnosti, posebno o njihovim intimnim odnosima i tome šta radi Britani dok Abi ima seks sa svojim suprugom.

bliznakinje

Printscreen/Youtube/ Documeaning

 

Nakon pritiska javnosti i nagađanja, Abi je odlučila da se oglasi i objasni kako funkcioniše intimni čin kod sijamskih bliznakinja.

Udata Abi se zbog velikog pritiska i brojnih nagađanja konačno oglasila i otkrila kako ovakav intimni čin funkcioniše kod sijamskih bliznakinja.

,,Da, imam intimne odnose sa svojim mužem.

,,Da, moja sestra Britani je tu.''

,,Da, mi doživimo orgazam zajedno, ali kad ja spavam sa svojim suprugom, ona čita knjigu ili gleda podkast o kriminalu da bi mogla da odagne zadovoljstvo s uma.''

Nakon što je Abi podelila ovu informaciju, ispod objave su se pojavili brojni komentari. Mnogi su i dalje bili zainteresovani za detalje, posebno kako Britani uspeva da čita knjige u tim trenucima, ali odgovori na ta pitanja nisu stigli.

*Iako su ove navodne izjave sijamskih bliznakinja postale viralne i masovno se prenose, nigde ne postoji potvrda da se jedna od njih zaista oglasila ovim povodom na društvenim mrežama. Kako piše Indy100.com, sijamske bliznakinje Abi i Britani nemaju nalog na društvenoj mreži X, te pomenuta objava nije autentična, odnosno lažna je.

(kurir.rs)

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading