Psihološki test
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Različiti psihološki testovi otkrivaju po nešto skriveno u vašoj ličnosti. Najzanimljiviji su oni koji samo na osnovu jednog pogleda mogu da otkriju mnogo toga o vama.

Upravo je jedan takav test pred vama.

Sve što treba da uradite je da od četiri ponuđena muškarca izaberete onog koji je vama najaktraktivniji.

Devojka po imenu Keli Grejs je na svom TikTok nalogu objasnila šta koji muškarac predstavlja i šta vaš izbor zapravo znači.

Ukratko, muškarac kojeg izaberete zapravo označava to kakvu osobu želite pored sebe.

"Ja sam prvo razmišljala o tome koji mi je muškarac manje strašan i ako ste razmišljali isto - to je "crvena zastavica", tako da, sa vama sam", započinje ona.

@keely1123 the way it’s accurate with my friends types too is crazyy. #psychology ♬ original sound - KEELY GRACE
Muškarac A

Ukoliko ste izabrali muškarca koji je obeležen pod slovom A, to znači da preferite da budete u društvu osoba koje su jednostavne i otvorenog uma.

Muškarac B

Vi pored sebe želite osobu koja zna šta hoće i koja lako donosi odluke, ali pre toga decidno razmišlja o istim. Zapravo, želite osobu koja će imati nekuj vrstu kontrole u vašoj vezi.

Muškarac C

Ako je on vaš izbor, to znači da želite nekoga ko je stidljiv i povučen. Pored toga, ovakav muškarac je emotivan, saosećajan i želite da vi imate kontrolu u ovom odnosu.

Muškarac D

Vi volite osobe koje su asertivne, pune samopouzdanja i direktne. Sa takvima se osećate najbolje, jer ste i vi sami takvi.

(Blic Žena)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading