prevara
Foto: Shutterstock

Evo kako ona započinje svoju priču:

Emili priznaje da niko ne želi da bude "druga žena", ali ističe da se zaljubila u oženjenog muškarca, iako to nikada nije planirala. Upoznali su se na poslu, provodili su dosta vremena zajedno, ali je Emili u početku imala partnera i nije ni pomislila na vezu s Džonom. Ipak, jedan njegov pogled promenio je sve.

Nakon što su godinu dana provodili vreme zajedno, Džon je dao jasne signale da joj se dopada. Emili je, iako srećna u svojoj vezi s Džonom, osećala teret tajnovitosti i insistirala je da sve bude otvoreno s njegovom ženom. Džon je na kraju raspravio sve s njom i podneli su papire za razvod.

brak

 

 

"Danas sam ja njegova supruga i sigurna sam da me nikad neće prevariti. Nije mi žao ni njegove žene, trebala je više pažnje da mu posvećuje, pa nikad ne bi ni pomislio da je ostavi." kaže ona

Iako nije ponosna na početak njihove veze, veruje da je ljubav važnija od svega. Ona ne žali što je Džona preuzela od njegove bivše žene, verujući da bi trebala da mu je posveti više pažnje.

Emilijina priča pokazuje da ljubavna afera može prerasti u brak, iako nije počela na najidealniji način. Ipak, za nju je ljubav bila presudna, a veruje da bi situacija u Džonovom braku bila drugačija da je bilo više ljubavi.

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading