Pas
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

"Ljubomoran kao pas" nije izreka koja je tek tako nastala. Ove životinje su beskajno odane i verne, ali ne dozvoljavaju da neko drugi bude bitniji u životu njihovih vlasnika od njih samih. Tome u prilog svedoči i zlatni dudl Oliver, mešanac retrivera i pudle, koji je izuzetno vezan za svoju vlasnicu Ket, a još više za njenog partnera kojem želi da bude najvoljenije biće na svetu.

Oliver je velika zvezda na društvenoj mreži TikTok. Ket redovno kači snimke sa svojim ljubimcem koji se u mnogim situacijama ponaša kao čovek. Ali, ono zbog čega je Oliver postao popularan na TikToku su reakcije svaki put kad im se pridruži partner njegove vlasnice. Preslatki pas ne skriva ljubomoru, pa ne dozvoljava Ket da sedne pored svog dečka - Oliver se uvek nekako "umuva" između njih dvoje, gurajući Ket ili joj uopšte ne dozvoljava da bude blizu partnera.

Na snimku koji je Ket podelila najpre se vidi kako Oliver ulazi u automobil i odlučuje da sedne na mesto suvozača, dok Ket ne preostaje ništa drugo nego da sedne pozadi. Vozač je, podrazumeva se, njen partner koji Oliveru, hteo - ne hteo, mora da pruži svu pažnju. Devojka odustaje od pokušaja da Olivera smesti na široko sedište, pa sve troje nastavljaju vožnju sa ponosnim Oliverom koji šapicom dodiruje njenog dečka dok ovaj vozi.

Ništa bolja situacija se ne dešava ni u kući u kojoj Ket živi sa svojim ljubimcem. U trenutku kad njen partner dolazi u goste i zauzima položaj na kauču, Oliver se "lepi za njega, ne dopuštajući Ket da sedne pokraj svog dečka. Devojka ovoga puta odlučuje da bude upornija, pa nežno pokušava da skloni Olivera, ali ljubimac ne pokazuje ni najmanju naznaku da će je poslušati. Na kraju, ket odustaje i ostavlja svog psa da sedi pokraj njenog dečka.

Snimak je za kratko vreme skupio više od 11 miliona pregleda, a komentari su se samo nizali.

- Oliver verovatno misli: "Ovo je tako neugodna situacija... Ko li će reći Ket da je ona zapravo "treći točak" u ovoj priči?

- Oliver je neporažen. Svako mora da zna gde mu je mesto!

- Ket nema mnogo izbora, zna se ko vodi glavnu reč - šaljivo su komentarisali korisnici TikToka koji su odgledali ovaj snimak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading