dženifer aniston
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Centar specijalizovan za podizanje lica i operacije nosa koje su posetile Dženifer Aniston i Sandra Bulok takođe pruža usluge kao što su botoks, fileri i drugi vidovi neinvazivnih estetskih metoda.

Dženifer Aniston je više puta tokom karijere pričala o tome kako održava svoj mladolik izgled.

Priznala je da je ranije koristila botoks, ali da ta vrsta estetske medicine nije za nju. Umesto botoksa, ona se odlučila za injekcije peptida.

Decenijama je negirala da je imala operaciju nosa. Aniston je 2007. godine za "People" magazin priznala da jeste imala rinoplastiku zbog devijacije nosa, ali tvrdi da nije menjala oblik nosa.

„Najbolja stvar koju sam ikada uradila. Što se tiče svih ostalih spekulacija, koliko god dosadno zvučalo, sve na meni je moje", rekla je Dženifer.

TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA DŽENIFER ANISTON Trenira skoro svaki dan, a ovaj način ishrane je ključan!

Foto: Printscreen

 

Takođe, zvezda ima intenzivnu dnevnu rutinu vežbanja i posti sa prekidima, poznatu kao dijeta 16:8.

Dijeta 8/16 je veoma jednostavna dijeta koja se zasniva na sledećim principima:

Jedete normalno 8 sati tokom dana.
Ne jedete ništa 16 sati, ali je dozvoljeno konzumiranje vode, kafe, čaja i nezaslađenih napitaka.
Ako jedete 8 sati, ostalih 16 sati ne jedete ništa. Najbolja stvar je što se ne morate ograničavati na kalorije, sve dok se pridržavate zdrave ishrane tokom tih 8 sati.

Stručnjaci kažu da ovaj način ishrane telu pruža priliku da obradi hranljive sastojke iz hrane. I najvažnije od svega: sa ovom dijetom nikada nećete osećati glad.

Prošle godine, za Wall Street Journal, Dženifer Aniston je izjavila da je probala spermu lososa za podmlađivanje kože lica, ali nije sigurna da li je ta metoda bila uspešna.

Takođe, ponekad, kada ne vodi računa o ishrani, Dženifer uživa u martini koktelima.

Ona se posvećuje zdravom i holističkom načinu života, pridržavajući se ishrane sa visokim sadržajem proteina, malo ugljenih hidrata i malo šećera.

Dženifer kombinuje ove faktore sa režimom vežbanja pet dana u nedelji, koji uključuje intenzivan kardio trening. Ponekad sebi dopušta uživanje u omiljenoj hrani i piću. 

(zena.blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading